16 Nisan 2024, Salı

"HASTANE DEĞİL SANKİ ESNAF DÜKKANI"

10 Temmuz 2020, Cuma 16:15

     


Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik'i ziyaret etti. "Hastane değil sanki esnaf dükkanı" diyen Saraç, hastanede verilen hizmetlerden dolayı duymuş olduğu memnuniyetini ifade etti.

 

Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden ile birlikte, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik'i ziyaret etti. Başkan Saraç, geçtiğimiz günlerde tedavi amacıyla bulunmuş olduğu Çine Devlet Hastanesi'nde görmüş olduğu tedavi, ilgi ve alakadan ötürü duymuş olduğu memnuniyetini ifade ederken hastane başhekimi Engin Tetik'e tüm hastane personeli adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

"BANA ESNAF DÜKKANI GİBİ GELDİ"

Başkan Necip Saraç, "Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak ilk olarak Karpuzlu Devlet Hastanesi'ne gittim. Orada da sağlık çalışanları beni güzel karşıladılar ancak yakın takipte bulunamayacaklarını söylediler. Ardından apar topar Çine Devlet Hastanesi'ne geldik. Burada görmüş olduğum ilgi ve alaka beni çok etkiledi. Hastane kapısındaki güvenlik görevlilerinden başlayarak hastane içerisindeki diğer sağlık çalışanlarının özverili çalışmaları beni çok mutlu etti. O gün hastaneye başvuran herkes güler yüzlü ve memnundu. Hastane değil sanki esnaf dükkanı. Hastane çalışanlarını tek tek tebrik ediyorum. Zaten sağlık çalışanlarının bir görevi de güler yüzlü hizmet. Burada şahsım olarak oğlumunda adını taşıyan başhekim Engin Tetik Bey'e ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum. Kendisinin Çineli ve köy çocuğu olması benim için önemli bir ayrıntı. Allah muvaffak eylesin, yüksek makamlara eriştirsin. Başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç'ın hastanede potasyum değerinin ölçülerek, serum tedavisi uygulandığını ve potasyum değerinin düzene sokularak taburcu edildiğini söyleyen Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, Saraç'a hastane personeline karşı sarf etmiş olduğu güzel sözleri nedeni ile minnettar kaldığını belirterek, ziyaretlerinden ötürü Başkan Necip Saraç ve Başkan Celal Özden'e teşekkür etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler