29 Mart 2024, Cuma

Çine'de simit fırınları denetlendi

10 Ocak 2019, Perşembe 12:01

     


Çinede hizmet veren simit fırınları, Belediye Zabıta Amirliği ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa düzenlenen çalışma ile denetlendi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine’de faaliyet gösteren simit fırınları sabah saatlerinde gıda, sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendi. Yapılan denetimlerde fırınların genel hijyen kuralları, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıkları ve işyeri açma ve çalışma ruhsatları, imalathane ruhsatları incelendi.

 

Denetimlerde gereken şartlara uymayan fırınlara gerekli yasal işlem yapılırken tekrarı halinde ve eksikliklerini gidermedikleri takdirde gerekli yasal işlemlerin devam edeceği konularında bilgilendirmeler yapıldı.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Zabıta Amirliğince yapılan açıklamada, belediye olarak vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi için geçen yıl Eylül ayında başlanılan fırın denetimlerinin bu yılda devam edeceği, sadece fırınların denetimi değil, halkın sağlığını ilgilendiren ve sorumluluk alanlarına giren tüm konularda denetim ve çalışmalarımız tüm hızıyla süreceği bildirildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler