29 Mart 2024, Cuma

Çine’de kapanan yollar açılıyor

10 Ocak 2017, Salı 16:42

     


Çine’de uzun yıllar sonra ilçe merkezinde de etkili olan kar, birçok yerleşim alanındaki yollarda ulaşımı trafiğe kapadı.

 

Çine merkezde de kendini gösteren kar, rakımın 400 metre üzerinde bulunan yerleşim alanlarında ulaşım zorluğuna neden olurken, Kırkışık, Tatarmemişler, Soğukoluk, Dereli, Bölüntü, Dutluoluk, Karahayıt, Sarnıç, İbrahimkavağı, Elderesi mahallelerinde bazı okul servisleri kar nedeniyle kapanan yollarda ilerleyemedi. Bu mahallelerdeki öğrenciler ilçe merkezinde bulunan okullarına yetişemeyerek derslerine bir günlük ara vermek durumunda kaldı.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Çine Belediye ekipleri işbirliğince kar nedeniyle ulaşımı engellenen yerleşim alanlarında yol açma çalışmalarına başladı. Gün içerisinde Topçam, Hacıpaşalar, Alabayır, İbrahimkavağı, Taşoluk, Kavşit ve Çatak mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar ile kapanan yollar ulaşıma açılırken, tuzlama çalışmaları da gerçekleştirildi. Yetkililer, çalışmaların devam ettiğini belirtirken, Seferler, Soğukoluk, Sağlık, Kirazderesi ve diğer bölgelerdeki kapalı yollarda çalışmaların devam edeceğini bildirdi.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler