29 Mart 2024, Cuma

Birliktelik örneği sergilediler

9 Temmuz 2019, Salı 18:09

     


Çine'nin Doğanyurt Mahalle sakinleri imece usulü hareket ederek cemiyetlerde ortaklaşa kullanmak için masa ve sandalye temin etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'nin Doğanyurt Mahalle sakinleri cemiyetlerde masa ve sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için imece usulü hareket etti. Mahalleye kazandırılan masa ve sandalyeler cemiyetlerde ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı.

Mahallelinin göstermiş olduğu bu birliktelik takdir toplarken, Doğanyurt Mahalle Muhtarı Ali Kargın "Cemiyetlerimizde kullanmak için mahalleye kazandırdığımız masa ve sandalyelerimiz ücretsiz olarak hizmet veriyor. Halkımız birlikten kuvvet doğar sözünün ne denli yerinde bir söz olduğunu imece usulü yapmış olduğu bu çalışma ile bir kez daha kanıtladı. Bu hizmette Çineli bazı esnaflarımızda halkımıza destek oldu. Her zaman halkımız ile iç içe olmaya, sorunlara çözüm getirmeye çalışacağız. Halkımız ile birlikte daha güzel takdire şayan hizmetler vermek için çaba sarf edeceğiz. Doğanyurt mahalle halkı bu sergilemiş olduğu birliktelik ile örnek oldu. Bu hizmette emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler