25 Nisan 2024, Perşembe

Meydanda soyunarak duş aldı

9 Temmuz 2018, Pazartesi 14:46

     


Çine'de belediye ve ASKİ'den hizmet alamadığını iddia eden bir kişi, yetkililere olan tepkisini ilginç bir şekilde gösterdi. Belediye önüne bir damacana su ve leğen ile gelen vatandaş, herkesin gözü önünde duş aldı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYIN)

 

Çine'nin Evciler Mahallesinde yaşayan Sinan Durmuş, Hükumet Meydanında herkesin şaşkın bakışları arasında duş aldı. Üzerindeki kıyafetlerini çıkartarak yanında getirmiş olduğu leğenin içine giren ve bir damacana suyu kafasından al aşağı eden Sinan Durmuş, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e 'başkanım' diye haykırarak yanına çağırarak, konuşmak istediğini ifade etti. Olaya polis müdahale etti. Kısa bir süre sonra polis vatandaşı yatıştırmayı başardı. Sinan Durmuş, giyinerek, meydandan uzaklaştı.

 

"TUVALETE GİDERKEN KAZA YAPTIM"

Kendisini sakinleştirmek isteyen polis ve vatandaşlara derdini anlatan Sinan Durmuş, "ASKİ'den tuvalet çukuru arıtmak için vidanjör çağırıyoruz. Yarım dolu araç ile geliyor, çukurun yarısını temizliyor gidiyor. Hafta sonu tuvalet, banyo giderleri tıkandı. Çine Belediye yetkililerine durumu bildirdim. Bana ücret yatırmam gerektiği söylendi. Hafta sonu olduğu için ücret yatıramıyacağımı, ancak ücret neyse verebileceğimi söyledim. Evimi su bastı, derdimi anlatamadım. Sonra aracın arızalı olduğunu 7 gün çalışma yapamayacağını söylediler. Ben hizmet istiyorum. Evde çoluk çocuk var. Tuvalet yapmak için sürekli komşulara gitmek zorunda kaldık. Camiye tuvalete giderken motordan düştüm kaza yaptım. Ben bir haftadır rezilim. Bu insanlık mı? Yapamıyorlarsa istifa etsinler" dedi.

 

GÖZALTINA ALINDI

Olayın hemen ardından ASKİ Çine Şube önüne gelen Sinan Durmuş, 'Bana biraz önce telefonda kim hakaret ettiyse gelsin yüzüme söylesin. Sen kimsin bana telefonda hakaret ediyorsun' diyerek bağırmaya başlayınca, yine olaya polisler müdahale etti. Gözaltına alınan Sinan Durmuş, alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler