19 Nisan 2024, Cuma

ASKİ: Hizmette eksiklik yok

9 Temmuz 2018, Pazartesi 17:04

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), talep edilen hizmetlerin eksiksiz yerine getirildiğini, ortaya atılan iddiaların aksine Türkiye'de en ucuz vidanjör hizmeti veren kurum olduğunu ifade etti.

 

Çine'de belediye ve ASKİ'den hizmet alamadığını iddia eden Sinan Durmuş, yetkililere olan tepkisini ilginç bir şekilde göstermiş, yanında getirmiş olduğu bidon ile meydanda duş almıştı. Durmuş, tuvalet çukurunun yarım alındığını ve tuvalet giderlerinin tıkandığını belirterek, belediye ve ASKİ'den gerekli hizmeti alamadığını iddia etmişti.

 

"EN UCUZ HİZMET ASKİ'DE"

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) yetkilileri, Sinan Durmuş'un gerekli hizmeti almış olduğu ve mağdur edilmediğini belirterek, 12 tonluk vidanjörler ile hizmet verildiği ve bu hizmet karşılığında 76 liralık bir ücret alındığı, bu rakam ile ASKİ'nin Türkiye'de en düşük vidanjör ücreti alan kurum olduğu ifade edildi.

 

ÇUKUR 12 TONDAN FAZLA OLABİLİR VURGUSU

Ayrıca yine ASKİ'den alınan bilgiye göre, bazı tuvalet çukurlarının 12 tonun üzerinde kapasitede olduğu bu nedenle vidanjör aracının ikinci kez çalışma yapması için yeni bir müracaata gerek duyulduğunu bildirildi. Yetkililer, Sinan Durmuş'a ait tuvalet çukurunda gerekli hizmetin verildiğini ancak çukurun 12 tonun üzerinde olması ile birlikte tam olarak boşaltılamadığını yapılan hizmette bir eksiklik olmadığını belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler