29 Mart 2024, Cuma

Eve dönüş izdihamı

9 Temmuz 2016, Cumartesi 18:59

     


Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen ve soluğu tatil merkezleri ile deniz kıyılarında alan yerli turistler eve dönmeye başladı. Yerli turist patlaması yaşayan Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Antalya gibi yerleşim yerlerine ulaşımı sağlayan Çine Adnan Menderes Bulvarı'nda trafik durma noktasına geldi.

 

Rusya ile bozulan ilişkiler ve terör olayları nedeniyle sezonu beklenenin altında yabancı turist ile geçiren tatil şehirlerine adeta can suyu niteliği taşıyan dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili, yerli turistleri tatil merkezleri ve deniz kıyılarına çekerken, tatilin bitiyor olmasıyla birlikte yerli turistler ve bayram dolayısı ile memleketlerini ziyaret eden gurbetçiler evlerine dönmeye başladı. Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Antalya gibi yerleşim yerlerine ulaşımı sağlayan Çine Adnan Menderes Bulvarı'nda bugüne kadar görmeye alışık olmadığımız uzun araç kuyrukları oluştu. Durma noktasına gelen trafikte küçük çaplı kazalar da meydana geldi. Çine Adnan Menderes Bulvarı'ndan karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar ise zor anlar yaşadı.

 

KÖFTECİLER TIKLIM TIKLIM

Dokuz günlük tatil ve yerli turist patlaması, Aydın-Muğla Karayolu arasında bulunan meşhur Çine Köftesi ile ün salmış köfteci mekanlarına da yaradı. Uzun yolculuk esnasında acıkanlar, bu mekanları tıklım tıklım doldurdu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler