29 Mart 2024, Cuma

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde hüzünlü veda

9 Nisan 2021, Cuma 19:21

     


Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 2 emniyet personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıldönümünde emekli oldu. Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, emekliye ayrılan memurlara verdikleri emeklerden dolayı plaket ve Hizmet Onur Belgelerini takdim etti

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıldönümünü hüzünlü bir şekilde kutladı. Çine’de 17 yıl görev yapan 2 polis memuru emekliliğe ayrıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü, Teşkilatın 176 Kuruluş Yıldönümünü Atatürk anıtına çelenk sunarak başladı ve daha sonra da İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan’ı makamında ziyaret ettiler.

SAĞLIKLI VE MUTLU BİR YAŞAM DİLEĞİNDE BULUNDU

Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, 2004 yılından bu yana İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekibinde görev yapan ve emekliye ayrılan Harun Astekin ile Ferat Budak’ı makamında ağırladı. İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ve Bürolar Amiri Uğur Kuş’un da hazır bulunduğu ziyarette, emekliye ayrılan personelle İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Hizmet Onur Belgeleri, İlçe Müdürü Şimşek tarafından takdim edildi. Müdür Şimşek, Harun Astekin ile Ferat Budak’ı teşkilata verdikleri katkıdan ötürü teşekkür ederken, emeklilik hayatlarında sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğinde bulundu.

İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek başta olmak üzere personeller ile emekliye ayrılan Astekin ve Budak, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler