25 Nisan 2024, Perşembe

Çine'ye küçük sanayi

9 Ocak 2017, Pazartesi 09:25

     


Çine Sanayi Sitesi’ne ek olarak düşünülen 66 dükkan için kooperatif oluşturuldu. Sınırlı Sorumlu 2 Nolu Çine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hüseyin Aktaş, “Küçük sanayi sitemiz Çinelilere hayırlı olsıun” dedi.

 

Sınırlı Sorumlu 2 Nolu Çine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kuruldu. Başkanlığını Çine Sanayi Sitesi esnaflarından Hüseyin  Aktaş üstlenirken, kooperatifin şuan 18 üyesi olduğu öğrenildi. Kooperatif üyeleri Taksi Durağı Meydanı’nda lokma hayrı yaptı. Hayıra, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sivil toplum kuruluş ve siyasi parti temsilcileri de katılırken, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca kooperatif için hep birlikte dua edildi. 

 

Sınırlı Sorumlu 2 Nolu Çine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hüseyin Aktaş, projenin son 20 yıl içerisinde ilçenin en iyi projesi olabileceğini iddia etti. Çine Sanayi Sitesi’nin hemen yanında 33 dönümlük araziye 66 dükkan yapılacağını söyleyen Başkan Aktaş, “Çine’mize hayırlı olsun. Dükkanlarımız gayet büyük olacak. Çine Sanayi Sitemizde dükkan sorunu vardı. Yüksek kira giderleri ve dükkan bulamama sorunları bizi bu projeye yöneltti. Sanayi Sitemizi ilçe esnafımıza açtığımız gibi dışarıdan gelecek olan yatırımcılara da açacağız. Burada üretim olmasını ve istihdam oluşmasını istiyoruz. Projemiz devlet destekli hiçbir siyasi parti çatısı altında bu işe başlamadık, esnaflar olarak bu işe giriştik. Önümüzdeki günlerde inşallah dükkanlarımızın yapımına başlayacağız” diye konuştu.

 

KOOPERATİFİN ÜYELERİ

Sınırlı Sorumlu 2 Nolu Çine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin ilk üyeleri; Hüseyin Aktaş, İsmail Çelik, Ahmet Şahin, Durmuş Çakın, Hasan Çiçek, Cafer Yetiş, Gökhan Özdemir, Tarık Özhan, Ali Aydoğdu, Rukiye Sicim, Mustafa Peslan, Levent Bağdatlı, Mehmet Şeker, İbrahim Yılmaz, Sinan İçöz, Erkan Akat, Fatih Özcan ve Engin Ertoğan’dan oluştu.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler