20 Nisan 2024, Cumartesi

“Kurşun kalbimize geldi”

8 Ekim 2015, Perşembe 09:31

     


‘’CHP Aydın 8. Sıra Milletvekili Adayı’’ olarak tanıtılan Ali Ulvi Akoğlu, Hallaçlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Toplantıda yer alan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz’ün “Büyükşehir Yasası ile kendi ayağımıza kurşun sıkmışız. Yanlış yapmışız” ifadesini hatırlattı ve “O kurşun belediye ve köylünün kalbine geldi” dedi.

Hallaçlar Mahallesi’nde yaşayan Kamil Dindar, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e, “CHP, Hallaçlar Mahallesi’nde birinci geldi. Bütün köyler arasında en çok mirası veren Hallaçlar Mahallesi. Pazarcılık yapıyorum, bütün köyleri geziyorum. Hallaçlar Mahallesi en bakımsızı” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bunun üzerine şunları söyledi:

“BİZİM HESABIMIZIN YERİ 2019’DUR”

"1,5 yıl geçti. Hizmet etmeye çalıştık. Hizmet edemedik. Ama yavaş yavaş hizmet etmeye başladık. 5 yıl içinde taş döşenmeyen köy kalmayacak. Şunu da unutmayın 1 Kasım çok önemli. Özlem hanımın, benim notumu 2019’da verin. Bunların hesabının görülmesinin zamanı 2019’dur. 5 yıl görev aldık daha 3,5 yılımız var. Yapılan hizmetlerden, eksikliklerden daha önemlisi Doğu’da askerlerimiz ölüyor, ekonomik kriz var. Türkiye’yi girdiği bataklıktan kurtarma vaktidir.”

Eski Hallaçlar Mahalle Muhtarı Hasan Akalın da Büyükşehir Yasası ile köylünün başkanın başına bela olduğunu söyledi.

“KURŞUN KALBİMİZE GELDİ”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün “Büyükşehir Yasası ile kendi ayağımıza kurşun sıkmışız. Yanlış yapmışız” sözünü hatırlattı ve “ O kurşun belediye ve köylünün kalbine geldi. 1 Kasım'dan sonra kurulan koalisyon ya da iktidara kim gelirse gelsin, Büyükşehir Yasasında düzenleme yapılacaktır” dedi. (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler