25 Nisan 2024, Perşembe

"Bize yazıktır, günahtır"

8 Ağustos 2019, Perşembe 11:32

     


Çine'nin Hamitabat Mahallesine bağlı Küme Evler'de yaşayan vatandaşlar yeterince hizmet alamamaktan yakındı. Hizmet için tüm yetkilileri göreve davet eden Gülizar Tenekeci, "Bize yazıktır, günahtır" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'nin Hamitabat Mahallesine bağlı Küme Evler'de yaşayan vatandaşlar bir çok eksiklikleri bulunmasına rağmen belediye ve DSİ'yi göreve davet etti. Yazın toz kışın çamurlaşan yola parke taşı döşenmesini isteyen vatandaşlar ayrıca seçim öncesi başlanılan parke taşı döşeme işleminin yarım bırakılmasına isyan ederken, yollarına döşenmek üzere yığılan parke taşlarının ise alınarak başka yere taşınmasına ateş püskürdü.

 

"VİCDANLARINA SESLENİYORUZ"

Küme Evlerde yaşayan Gülizar Tenekeci, "Seçim önü yetkililer bu yolları çiğnedi, ama şimdi gelen giden yok. Yine seçim önü başlatılan parke taşı döşeme işi durdu. Buraya gelen parke taşlarını alıp götürdüler. Böyle olur mu? Burada insanlar yaşıyor. Biz hizmet istiyoruz. Kışın yağmur yağıyor komşunun evini su basıyor. Araçlar gelemiyor. Burada yangın çıksa bizi kimse kurtaramaz. Hastamız oluyor ambulans gelemediği için hastamızı battaniye ile ambulansa kadar biz taşıyoruz. Kanalizasyon patlamış dereye akıyor. İki tane dere var ikisi de su geldiğinde taşıyor evlerimize ulaşamıyoruz. Biz sorunlarımıza çare istiyoruz. Bize hizmet ile yükümlü herkesi göreve davet ediyor, vicdanlarına sesleniyoruz. Bize yazıktır günahtır" şeklinde konuştu.

 

"İNSAN ÜZÜLÜYOR"

Küme Evlerinde yaşayan Dilber Özkan ise ciğerlerinin rahatsızlandığını ve yeni ameliyat olduğunu belirterek, "Ciğerlerim rahatsız, toz beni kötü etkiliyor. Bu yolumuza başladılar diye sevinmiştik ama böyle yarım kaldı. Yarım bırakılan iş, bizi daha da zora koşuyor, insan üzülüyor" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler