28 Mart 2024, Perşembe

Çine'de şölen havasında park açılışı

8 Ağustos 2018, Çarşamba 17:36

     


Çine Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde bulunan bir çok siteye hizmet edecek olan park açılışı şölen havasında gerçekleştirildi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, çocuklar ile futbol oynadı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Çine'nin Cumhuriyet Mahallesinde bulunan siteler için ortak park inşa edildi. Çocukların oyun oynayabilmesi için bir çok oyuncağın, futbol sahası ve oturma alanlarının bulunduğu park için açılış töreni gerçekleştirildi. Solist İsmail eşliğinde gerçekleştirilen parkın açılış törenine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler, Çine Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Yaşar Van, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, Şevketiye Mahalle Muhtarı Sabahattin Çekin ve Sarıoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Tozer, Çine Soğancılar Muhtarı Ahmet İşçi, Çine Belediye Meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlar katıldı. Açılışta vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, üzerinde Çine Belediyesi amblemi ve Enver Salih Dinçer yazılı forma dağıttığı futbol sevdalısı çocuklar ile maç yaptı. Maça Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler'de katıldı.

 

"BİZ PARK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Açılışta konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, şunları söyledi: Bu parkımız bir çok sitede yaşamını sürdüren vatandaşlarımıza hizmet verecek. Onların birlikte vakit geçirebileceği ortak bir alan olacak. Hep birlikte zaman geçirecekleri, sosyalleşecekleri bu parkımızı önemsiyoruz. Birileri bizlere yine park yapıyorlar diyeceklerdir. Evet biz yine bir park yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Birileri kıraathane yapmaya devam etsin, biz de park yapmaya kadın ve çocuklara hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu parkımızdan yine en çok çocuk ve kadınlarımız faydalanacak. Erkekler kahvelerde falan vakit geçirebiliyorlar ama kadın ve çocuklarımız için parklarımızdan başka vakit geçirebilecekleri bir sosyal alan yok. Bunun için biz park yapmaya devam edeceğiz.

 

BAŞKANIN ADINI UYGUN GÖRENLER OLDU

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Yaşar Van'dan parka güzel bir isim bulmasını rica ederken, bazı vatandaşlar ise parkın adının Enver Salih Dinçer Parkı olması dileğinde bulundu.

 

MUHTAR VAN TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Yaşar Van, parkın yapımında emeği geçen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin'e teşekkürlerini iletirken, "Başkandan daha çok park talebimiz olacak, inşallah bugün yaşadığımız bu mutluluğu bizlere daha bir çok kez yaşatacak ve taleplerimizi yerine getirecektir biz bundan eminiz. Kendisine vatandaşlar adına çok teşekkür ediyorum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler