19 Nisan 2024, Cuma

Çineli nakliyeciler güç birliği yaptı

8 Temmuz 2019, Pazartesi 17:38

     


Çine'de hizmet veren nakliyeciler güçlerini birleştirerek, ortak çalışma kararı aldı. Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, kayıt dış korsan taşımacılık ile mücadele ettiklerini ifade ederken, vatandaşlara mağduriyet yaşamamaları için kayıtlı esnafı tercih etme çağrısında bulundu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de faaliyet gösteren Merkez Kamyonetçiler Birliği ve Sanayi Kamyonetçiler Birliği bir çatı altında toplanarak güç birliği yaptı. Çine Merkez Kamyonetçiler Birliği çatısı altında birleşerek güç birliğine giden kamyonetçiler alınan bu karar ile bağlı bulundukları Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığınca ortak bir çalışma yürüterek ilçe halkına kaliteli ve en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti. Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ile korsan taşımacılığa karşı etkili bir mücadele içerisine giren komyonetçiler, ilçede denetim görevi yapan tandarma , trafik ve maliye denetim elemanları ile koordineli olarak denetimlerin yapılmasının sağlanması için gerekli müracaatlarının yapılarak denetimlerin sıklaştırılması konusunda etkin mücadele edeceklerini belirti.

 

BAŞKAN ÖTER'DEN HALKA ÇAĞRI

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, "Bu birleşmeden dolayı kamyonetçi esnafının

ayakta durabilmesi için vatandaşlarımız yükünü, malları, canlı hayvanlarının taşınması hususunda güvenilir ve işinin ehli esnaflarımıza emanet etmeleri önemle rica ederiz. Kayıt dışı Korsan taşımacılık yapan kamyonetçilerle yapılan taşımacılığın can ve mal güvenliği konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları konusunda Kayıtlı esnafımızı tercih etmelerini rica ederiz" dedi.

 

"CANLA BAŞLA MÜCADELE EDİYORUZ"

Çine’de Sanayi Sitesi Durağı'nda faaliyet gösteren Onur Candan ise, "Öncelikle Şoförler ve

Otomobilciler Odası Başkanımız Bircan Öter'e bizleri aynı çatı altında tek yumruk haline getirdiği için çok teşekkür ederiz. Kayıtlı nakliyeci esnafı olarak gerek firmalar ile gerek vatandaşın mallarının taşınması hususunda işini biz ehli kişilere yaptırmaları halinde hiç bir sorun ile karşılaşmayacakları hususunu önemle bildiririz. Bizler Çine Şoförler Odası Başkanlığı üyeleri olarak işimizi en güzel şekilde yapmak için canla başla mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler