24 Nisan 2024, Çarşamba

"Çine'de engelleri aşacağız"

8 Şubat 2019, Cuma 17:30

     


AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Özel Alinda Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Özden, "Çine'de engelleri aşacağız" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Özel Alinda Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi yeni bina açılış törenine AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, mahalle muhtarları, engelli bireyler ve aileleri katıldı. Özel Alinda Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkez sahibi İlkay İnel, engelli bireylere eğitim ve öğretim vermenin kendilerine ayrı bir onur ve gurur yaşattığını ifade etti.

Merkez binası Çine Merkez Çarşı Camisi İmam Hatibi Kemal Karahan'ın eşliğinde yapılan dua ile açıldı.

 

"YETER Kİ ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ GÜLSÜN"

Her sağlıklı bireyin engelli adayı olduğunu belirten ve engelin bedende değil kötü zihinde olduğunu söyleyen AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, "Burada vatandaşlarımıza eğitim ve öğretim imkanı sunan değerli öğretmenlerime, çocuklarına özü gibi bakan ve onları yalnız bırakmayarak kol kanat geren kardeşlerime çok teşekkür ederim. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Yaşantımızın bir saniye sonrası ne olacağımızı yüce mevlam bilir. Engel bedende değil kötü fikir, düşünce ve zihindedir. Halkımız bize görev verir ve sizlere hizmet etme imkanı bulursam Çine'de engelleri aşacağız. Her konuda halkımızın hak ettiği hizmeti vereceğime söz veriyorum. Yeter ki çocuklarımızın yüzü gülsün. Onların gülüşleri bizim en güzel hazinemiz" ifadelerini kullandı.

 

HERKESİ DUYGULANDIRDI

Çocuğu Özel Alinda Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan Şenay Özen, tüm engelli yakınları adına yapmış olduğu konuşmasında gözyaşlarına hakim olamadı. Özen, "Allah'ım bize böyle bir kader yazmış. Biz hiç bir zaman gocunmuyoruz. Bu Allah'ın bize vermiş olduğu bir lütuf. Hepiniz için çok teşekkür ederim. Bizim yanımızda oldunuz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler