24 Nisan 2024, Çarşamba

Karpuzlu Kaymakamı Güngen göreve başladı

7 Ekim 2016, Cuma 08:47

     


Karpuzlu Kaymakamı Ömer Faruk Güngen, görevine başladı.

 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan ve daha sonra meslekten ihraç edilen Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık’ın yerine Ömer Faruk Güngen atandı.

Güngen,Karpuzlu'daki mesaisine pazartesi günü başladı.

 

ÖMER FARUK GÜNGEN KİMDİR

1987 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziantepte’de bitirdi. Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 2011 yılında SGK müfettiş yardımcı olarak kamu görevine başladı. Aynı yıl İçişleri Bakanlığı'nın kaymakamlık adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliğine atandı. 8 ay Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde kaymakamlık yaptı. Daha sonra kura ile Karpuzlu Kaymakamlığı'na atandı.

Orta derece Arapça ve İngilizce bilen Güngen, iki ay önce dünya evine girdi.

 

ÇERÇİOĞLU’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karpuzlu Otogarı’nın açılışı sonrasında Karpuzlu Kaymakamı Ömer Faruk Güngen’i makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Çerçioğlu’na CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan eşlik etti.

Çerçioğlu, Kaymakam Güngen ile bir süre sohbet etti. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler