25 Nisan 2024, Perşembe

Emin Mobilya’nın 3. Mağazası Emin Exclusive açıldı

7 Temmuz 2022, Perşembe 12:58

     


Çine’de 2018 yılında ilk mağazasını açan Emin Mobilya sahibi Emin Beşparmak ve oğulları, üst segment ve İnegöl Mobilya ürünlerinden oluşan 3. Mağazası Emin Exclusive hizmete açtı. Emin Beşparmak, amaçlarının Çine halkının istediği ürünü ilçede bulabilmesi ve başka il ve ilçelere ürün aramak için gitmemesi olduğunu söyledi.

Çine Hamitabat Mahallesi Atatürk İlkokulu karşısı Halkbank Çine Şubesi yanında hizmete giren Emin Exclusive Mobilya Mağazasının açılış törenine, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Halkbank Şube Müdürü Ahmet Dikbayır, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van, Çineli esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

“BİZLERE DE DESTEK OLMAK VE SAHİP ÇIKMAK DÜŞÜYOR”

Açılış töreninde konuşan Çine Esnaf Odası Başkanı Metin uyar, ilçede her açılan yeni işyerinin kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Çine’ye hizmet edeni, Çine’de taş üstüne taş koyanı her zaman için kutlarım. Bu işyerine açan arkadaşımıza ve çocuklarına da hayırlı işler, hayırlı müşteriler temenni ediyorum. Biz ilçe halkına da bu cesareti göstererek yeni işyerini açan arkadaşlarımıza destek olmak ve sahip çıkmak düşüyor” dedi.

“ESNAFIMIZA DESTEK VERMEMİZ, ÇİNE’DEN ALIŞVERİŞ YAPMAMIZ GEREKİYOR”

Çine Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden de, “İşyeri sahiplerine çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir mağaza kazandırmışlar ilçemize. Çineliler olarak yerel esnafımıza destek vermemiz, Çine’den alışveriş yapmamız gerekiyor. Çine Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı olarak Çine esnafının her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İşyeri sahiplerine bol kazançlar diliyorum ve bu işletmenin Çine’mize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“İLÇENİN KALKINMASINI SAĞLAYACAK EN ÖNEMLİ UNSURDUR”

İşletme sahibi Emin Beşparmak, oğulları Emre ve Yasin Beşparmak ile birlikte en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, “Sektörde 52 yılım ve Mobilya Koltuk Üretim Atölyesi, Koltuk Döşeme ve Kumaş firmalarımız ile Aydın merkez ilçesi Efeler’de hizmet veriyoruz. 2018 yılında kendi memleketimize de hizmet etmek için ilk mağazamızı açmıştık. İlçe halkının gösterdiği ilgi ile daha sonra ikinci şubemiz hizmete girdi. Emin Mobilya olarak daha çok kendi ürettiğimiz mobilya çeşitleri ile hizmet veriyoruz. Fakat, Çine’de vatandaşların üst segment ürün çeşidi bulabilme olasılığı çok düşük. İlçe halkının her kalitede ve markada ürün temin edebilmesi, en önemlisi de Çine halkının parasının ilçede kalması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu ilçenin kalkınmasını sağlayacak en önemli unsurdur. Biz de İnegöl Mobilya ürünlerinden oluşan bu 3. Mağazamızı vatandaşın hizmetine sunduk. Oğullarım Emre ve Yasin Beşparmak ile birlikte halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra protokol üyeleri ve işletmeciler Emin Exclusive Mağazasının açılış kurdelesini birlikte kesti. Katılımcılara ve misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler