25 Nisan 2024, Perşembe

CHP’li gençler mahkumlar için kitap topluyor

7 Haziran 2016, Salı 11:38

     


CHP Aydın Gençlik Kolları üyesi gençler, Aydın Açık Cezaevi'ndeki mahkumlara kitap desteği için kampanya başlattı. Aydınlık için okumanın tek çare olduğunu ifade eden ve cezaevindeki mahkumlara daha çok kitap ile buluşturmak isteyen gençler Aydın halkını kampanyaya destek çağrısında bulundu.

 

CHP Aydın Gençlik Örgütü olarak Aydın Açık Cezaevi mahkumları için kitap kampanyası başlatan gençler arasında yer alan CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Üyesi Ali Uğur Alyazıcı, “Aydın Açık Cezaevi'ndeki mahkumların kütüphanelerini genişletmek için kitap toplama kampanyası başlattık. Almış olduğumuz eğitim sonunda sosyal sorumluluk projesi olarak ‘kelimeler ve düşüncelerim hapsedilemez’ diyerek başladığımız kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz. Aydın Açık Cezaevi'ndeki mahkumların topluma geri kazandırılması ve karanlıktan aydınlığa çıkmanın tek çarenin okumak olduğunu ve okumayı çok sevdikleri için kütüphanelerindeki kitapların yetersiz kaldığını öğrendik. Biz üzerimize düşen görevi yaparak böyle bir kampanya başlattık, herkesten destek bekliyoruz” dedi.

 

Ali Uğur Alyazıcı, mahkumlar için kitap hediye etmek isteyen Aydınlıların CHP’nin il ve ilçe örgüt binalarına kitaplarını teslim edebileceklerini söylerken, ayrıca kendisine ve Can Abayli, Sezer Zeray, Ali Dağdelen, Asya Alp ve Başar İnesi’ye de kitaplarını ulaştırabileceklerini belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler