19 Nisan 2024, Cuma

Özel Ege Yıldızları’nın miniklerinden Polis Teşkilatına ziyaret

7 Nisan 2022, Perşembe 17:03

     


Özel Ege Yıldızları Anaokulu öğrencileri, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıldönümü dolayısıyla, Özel Ege Yıldızları Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Polis Teşkilatının Polis Haftasını kutladı.

Minik öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırlayan Çine İlçe Emniyet Müdürü Talet Afşar, minik öğrenciler ile yakından ilgilendi. Afşar, Polis Teşkilatı’nın yapmış olduğu kutsal görevleri minik öğrencilere anlattı. Öğrencilere çikolata ikram edilirken minik öğrencilerde polis abileri için hazırlamış oldukları birbirinden güzel hediye ve resimleri takdim etti.

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu Müdürü Emel Topdemir, ülke güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışan polislerin zor ama kutsal bir görev yürüttüklerini söyledi. Müdür Topdemir, Türk Polis Teşkilatının 177. Yılını kutlayarak bu görevde şehit düşen polisleri de Allah'tan rahmet dileyip, kendilerini ağırlayan Çine İlçe Emniyet Müdürü Talet Afşar ve ekibine teşekkürlerini iletti. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler