29 Mart 2024, Cuma

"ASKİ, kendi imkanlarıyla Çine'de"

6 Kasım 2018, Salı 16:54

     


Çine Belediye Meclisi 2018 yılı Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ASKİ'nin Çine'deki kanalizasyon çalışmalarını kendi imkanları ile gerçekleştirdiğini belirtti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediye Meclisi 2018 Kasım Ayı Toplantısı, Çine Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Meclis üyeleri 3 maddeyi görüştü, 2019 Yılı Belediyemiz Tarifelerine ölçü ayar ve zeytinyağı sıkım ücretlerinin ilave edilmesi plan bütçe komisyonuna havale edilirken, Belediyeye ait ekli listedeki gayrimenkullerin satış işlemleri için güncelleme kararı alındı. Ayrıca meclis ek gündem maddesi olarak görüşülen Altınova Mahallesi 102 ada 126-137 parselli taşınmazlarda trafo amaçlı ilave 1/1000 uygulama imar planı değişikliğini (bir enerji şirketi ruhsat alma isteği üzerine başvurusu olan) imar komisyonuna sevk etti.

 

"İLLER BANKASI'NDAN KREDİ ÇIKMADI"

Gündem dışı konuşmalarda ilçedeki ASKİ tarafından yürütülen kanalizasyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ASKİ'nin Çine'de Karakollar, Kahraman ve Evciler Mahallelerinde kanalizasyon çalışması için kredi talebinde bulunduğunu belirterek, "İller Bankası'ndan beklenen krediye olumlu bir cevap alınamadı. Bankadan beklenen kredi çalışmanın gecikmesine neden oldu. ASKİ kredi çıkmadı diye çalışmayı iptal ettirmedi ve şuan kendi imkanları ile Çine'de bu çalışmaları gerçekleştiriyor. Karakollar ve Evciler Mahalleleri'nin ardından Kahraman Mahallesi'nde de kanalizasyon çalışması başlayacak. Bu üç mahallenin kanalizasyon çalışması 6 ay içerisinde bitirilecek" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler