20 Nisan 2024, Cumartesi

Çine’nin kızı ilçesinde müdür oldu

6 Temmuz 2022, Çarşamba 15:05

     


Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevine Çine Sarıoğlu Mahallesi’nde doğup büyüyen Binay Erkun atandı.

Hemşire olarak başladığı memuriyet yaşamında uzun yıllar sağlık kurumlarında idari birim sorumluluğu yapan Erkun, memleketi Çine’ye müdür olarak tayin oldu.

Erkun, görevine başladı.

Binay Erkun kimdir?

1979 yılında Çine’de Sarıoğlu Mahallesinde dünyaya geldi. Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu ve Ortaokulu’nu bitirdikten sonra; Muğla Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümünden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Önlisans, Anadolu Üniversitesi İşletme Lisans, İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmetler Lisans ve Anadolu Üniversitesi Kurumsal İletişim Yüksek Lisans diplomalarına sahip oldu.

1998 yılında atandığı ilk görev yeri Kilis Kürtüncü Sağlık Ocağında 7 ay görev yaptıktan sonra tayin olduğu Marmaris Devlet Hastanesi ve Marmaris Sağlık Gurp Başkanlığında uzun yıllar çalıştı. 2006 yılında Aydın’a tayin oldu. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalıştı. 2013 yılında Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Uzman olarak görev yaptıktan sonra Aydın Devlet Hastanesi’nde Disiplin ve Hukuk Birimi Sorumlusu olarak çalıştı. 6 Temmuz 2022 günü Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak göreve başlayan Erkun, bir çocuk annesi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler