29 Mart 2024, Cuma

Sinek ilacı zehirledi

6 Temmuz 2018, Cuma 23:34

     


Çine Belediyesi’nin sinekle mücadele için yaptığı ilaçlama çalışması sonucu 5 kişinin zehirlendiği iddia edilirken, rahatsızlanan kişiler Çine Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

İddiaya göre, Çine Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sinekle mücadele kapsamında Şevketiye ve Yağcılar Mahallesinde ilaçlama gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde yapılan ilaçlama esnasında sinek ilacından etkilenerek rahatsızlanan Şakir Okumuş (58), Kıymet Demir (54), Mürüvvet Çatak (58), Eda Sümer (12), Elif Teker (34) Çine Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Nefes almakta güçlük çeken hastalara buhar tedavisi uygulandı. 

 

ÇOCUKLAR İSTİFRA EDEREK RAHATLADI
Ayrıca Sabahattin Efe Çatak (6), Aras Akbal (6), Hasan Akbal (13), Miraç Çatak (6) ve Mürüvvet Sıla Çatak'ın (9) ise yine sinek ilacından etkilenerek rahatsızlandıkları iddia edilirken, çocukların istifra ederek rahatladıkları öğrenildi. 

 

TEPKİ GÖSTERDİLER
Rahatsızlanan kişilerin hastane önünde bekleyen yakınları ise olaya tepki gösterirken, "Sinek ilaçlama aracı geçmesiyle birlikte herkes nefes almakta güçlük çekti. Sinekler yerine insanlar zehirleniyor. Bu ilaçlamada yanlış bir uygulama var. Buna hemen bir çözüm bulunsun" diyerek tepki gösterdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler