24 Nisan 2024, Çarşamba

İşte değil afişteler

6 Şubat 2019, Çarşamba 17:00

     


Çine Belediyesi ile davalık olan eski işçiler seçim bürolarına yapıştırılan afişleri görünce şoke oldu. İşçiler kendi fotoğraflarının bulunduğu afişin derhal kaldırılmasını istiyor.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de yaşayan ve 2012 yılında Çine Belediyesi'nin taş döşeme ekibinde çalışan ve işten çıkarılan Yalçın Özdemir ve Zeki Taşkıran CHP'nin seçim bürolarına asılan ve fotoğraflarının yer aldığı afişlerinin kaldırılmasını istedi. İşten haksız yere çıkarıldıklarını iddia eden Yalçın Özdemir ve Zeki Taşkıran fotoğraflarının kaldırılmaması halinde CHP Çine İlçe Örgüt'ü hakkında adliyeye suç duyurusunda bulunacaklarını ve maddi manevi tazminat davası açacaklarını söyledi.

 

Çine Belediyesi ile olan davalarının henüz sonuçlanmadığını belirten Yalçın Özdemir, "Biz şuan belediye ile mahkemeliğiz. O afişteki fotoğraf 2012 yılında çekildi. Fotoğrafı gören bizi belediye ile anlaştık zannediyor. Biz hakkımızı sonuna kadar arayacağız. O afişteki fotoğraflarımızın yayınlanması için bizden izin almadılar. Biz o afişten rahatsızız ve derhal kaldırılmasını istiyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler