29 Mart 2024, Cuma

Cumalı’da 11 bin metrekare alan taş döşenmeyi bekliyor

6 Ocak 2017, Cuma 15:43

     


Çine’nin nüfus yoğunluğu bakımından ilk sıralarda yer alan Cumalı Mahallesi’nin muhtarı Bahtiyar Uysal, mahallelerinde 11 bin metre kare alanın parke taşı döşenmeyi beklediğini belirtti.

 

Cumalı Mahalle Muhtarı Bahtiyar Uysal, mahallelerinde 11 bin metre karelik alanın parke taşı döşenmesi gerektiğini ifade ederken, 2017 yılı içerisinde bu alanın tamamına taş döşemesi yapılmasını ümit ettiklerini ifade etti. Belediye yetkililerinin bu konuda kendilerine sözü olduğunu belirten Muhtar Uysal, “2016 yılında gerçekleştirilen parke taşı döşemeleri sonrası 2017 yılında mahallemizde taş döşenmedik 11 bin metre karelik alanımız kaldı. 2017 yılında yapılacak olan çalışmalar doğrultusunda tüm sokaklarımız parke taşı ile döşenecek. Bu konuda belediye yetkililerinden gereken sözümüzü aldık” dedi.

 

Cumalı Mahalle Muhtarı Bahtiyar Uysal, ayrıca mahallelerine istediklerini kanalizasyon hizmetini de Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile görüştüklerini ve önümüzdeki süreçte kanalizasyon yapımı için yetkililerin girişimlerde bulunacağını ve bu konuda da gereken hizmeti dört gözle beklediklerini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler