28 Mart 2024, Perşembe

Çine Ziraat Odası yeni binasında hizmete başladı

5 Ekim 2022, Çarşamba 13:01

     


Çine Ziraat Odası tarafından yaptırılan hizmet binası tamamlandı. Ziraat Odası yönetimi ve personeli hizmetlerini yeni binada vermeye başladı.

Çine Ziraat Odası tarafından Çine Hali içerisinde geçen Eylül ayında temeli atılan binanın yapımı tamamlandı. Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, yaklaşık 10 bin üyesi bulunan kuruma yakışır binayı tamamlamanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.

“ÇİNE ÇİFTÇİSİNE HAYIRLI OLSUN”

Odaya ait önceki hizmet binasının hem konum olarak hem de kullanışsız olduğundan ilçeye yakışır yeni hizmet binası yaptıklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, 3 katlı toplam 800 metrekare kullanım alanı bulunan hizmet binasının yaklaşık 2 milyon liraya mal olduğunu belirtti. 6 personel ile birlikte hafta başından itibaren yeni hizmet binasından çiftçilerin işlemlerini yerine getirdiklerini belirten Başkan Eşiyok, “Yeni binamızda olmaktan dolayı Çine Ziraat Odası ailesi olarak çok mutluyuz. Binanın yapımında emeği geçen meclis üyelerimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Çarşıda sıkışık bir yerde hizmet veriyorduk. Kendi arsamız olan yere bu binayı yaptık. Binanın yapılmasında Aydın’dan bir müteahhit ile anlaştık, sağ salim inşaatımızı bize teslim etti. Üç katlı binamızın birinci katında vatandaşa hizmet veriliyor, ikinci katta idari, yönetim ve meclis katı olarak düzenledik, üçüncü katta da konferans salonu olarak hizmet veriyoruz. Açılışımızı önümüzdeki on gün içerisinde yapmayı planlıyoruz. Güzel bir bina oldu, Çine çiftçisine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler