29 Mart 2024, Cuma

“Çalışmayacak olsam muhtar olmazdım”

5 Ekim 2022, Çarşamba 15:57

     


Çine’nin Kahraman Mahallesi Muhtarı Taner İçöz, mahallenin sorunlarını gidermek için çalıştığını ve bürokrasiyi de çalıştırdığını belirterek, “Ben mahalleme hizmet etmek için bu görevi üstlendim. Çalışmayacak olsam muhtar olmazdım” dedi.

Çine İlçe merkezine en yakın mahallerden olan Kahraman Mahallesi Muhtarı Taner İçöz, seçildiği günden beri hiç durmadan çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini söyledi. Mahallenin kötü görüntüsünü ortadan kaldırmak ile işe başladığını belirten İçöz, ilgili kurumların da desteği ile mahalleye sayısız hizmet geldiğini belirtti.

ÖNCELİĞİ TEMİZLİK OLDU

Çine’ye 1 buçuk kilometre yakınlıkta ve yaklaşık bin 300 nüfuslu Kahraman Mahallesi’ne 2019 seçimleriyle muhtar olan Taner İçöz, “Göreve geldikten sonra ilk olarak mezarlık temizliği ile köyümüzün kullanılmayan tuvaletlerini yeniledik. Bayanlar için tuvalet yaptık. Ayrıca dışardan gelen kişilerin duş alabilmelerini sağlamak amacıyla tuvaletin içine bir adet duş yeri yaptık. 45 yıllık kötü durumda olan su borularımızı değiştirdik, bununla beraber köyümüzün su sorununu gidermek adına yeni bir su pompası yaptık. Yolumuzu sıcak asfalt döktük ve öğrencilerin daha kolay ulaşım sağlaması amacıyla duraklarımızı yaptık” diye konuştu.

“BİN 400 METRE OLAN HAT KOMPLE TEMİZLENDİ”

Mahalle içerisinden geçen kötü ve durumdaki Söğütçük Deresini temizlediklerini belirten İçöz “Söğütçük Deresi yıllardan beri kanayan yaraydı Devlet Su İşleri tarafından bin 400 metre olan hat komple temizlendi, kullanıma açıldı. Şimdi de etrafını duvarla çevireceğiz ve dereyle ilgili çalışmalarımız devam edecek. Kadınlarımız için çamlık alanın karşısına spor ve yürüyüş yapılabilecek alan, yaşlılarımıza oturma bankları yapacağız. Mahallemizde parke taşı döşenmeyen iki sokak kaldı. Onlarında dilekçelerini verdik, en kısa zamanda yapacağız” açıklamasını yaptı.

“ÖNCELİĞİMİZ MAHALLEMİZİN TEMİZ VE DÜZENLİ OLMASI”

Kapalı düğün salonu çalışmalarının yarım kaldığına değinen İçöz, “Kapalı düğün salonu çalışmalarımız yarım kalmıştı onu da 2023’te tamamlayıp düğün sezonuna yetiştireceğiz. Önceliğimiz mahallemizin temiz ve düzenli olması. Ben mahalleme hizmet etmek için bu görevi üstlendim. Çalışmayacak olsam muhtar olmazdım” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler