20 Nisan 2024, Cumartesi

Köprünün bu haline en çok o üzülüyor

5 Eylül 2019, Perşembe 16:10

     


Çine'nin Sarıoğlu Mahallesindeki köprüde seçim öncesi başlatılan onarım çalışmasının tamamlanmaması, Ünal vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Kalabak Çayı üzerinde, Sarıoğlu Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Ormaniçi Mezarlığı Köprüsü'nde, Çine Belediyesi tarafından seçim öncesi başlatılan genişletme çalışması yarım kaldı. Çalışmayı başlatan ekiplerin bir daha köprüye uğramaması, vatandaşların tepkisine neden oldu. Yarım bırakılan çalışma ile köprünün her an yıkılma olasılığı vatandaşların köprüyü kullanmamasına neden olurken, vatandaşlar yarım bırakılan çalışmanın biran önce bitirilmesi için belediye ekiplerini göreve davet etti.

Köprüyü halasının yaptırdığını söyleyen Metin Ünal, "Bu köprüyü zamanında benim halan olan Emir Ayşe Kolcu yaptırdı. Hacca gitmiş kadar olmak ve vatandaşların hayır duasını alabilmek için yaptırdı. Benim babam da bu köprünün yapımında çalıştı. 6 sene önce halamın damadı köprüdeki demir korkulukları yeniledi. Bu köprüde başlatılan çalışmanın bir an önce bitirilmesini bekliyoruz. Yarım bırakılan bu iş halkımızı üzüyor, beni daha çok üzüyor. Eğer bu köprü yapılmayacak ise neden yapılmayacak? Seçim öncesi apar topar başlatılan çalışma niçin yarım bırakıldı? Yetkililer bunun açıklamasını yapmak zorunda" diye konuştu.

 

KAHVEHANELERİNİN KAPALI KALMASINI İSTEMİYORLAR

Sarıoğlu kahvesinin kapatıldığına da dikkat çeken Metin Ünal, "Kahvemiz mahallemizin en önemli simgelerinden birisi. Belediye daha yeni 50 bin liraya yakın onarım yaptı. Kahvemizin yeniden açılmasını istiyoruz" dedi.

Kahvehane işletmecisinin kahveyi çalıştırmak istemediği kahvehane için önümüzdeki günlerde yeniden ihaleye çıkılacağı belirtildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler