28 Mart 2024, Perşembe

Çine Halk Ekmek daha çok ekmek satacak

5 Ağustos 2016, Cuma 09:58

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine Taksi Durağında hizmete açılan Halk Ekmek Satış Noktasına yoğun ilginin olması sebebiyle Çine’ye gelen günlük ekmek limiti 2 bin adetten 4 bin adede çıkarıldı.

 

Gelecek olan taleplere göre limitin arttırılacağını bildiren Aydın Bölgesi Personel Şefi Yücel Topçu, "Şu anda 1 noktada hizmet veriliyor. Kısa zamanda Akçaova Mahallesi, Kırkahvesi ve Çine Askerlik Şube yakınlarına da Halk Ekmek Satış Noktaları koyacağız" dedi.

Bazı sebeplerden dolayı birkaç gün aksilik yaşandığını, şu anda bir sorun olmadığını söyleyen Topçu, sözlerine şöyle devam etti:

" Araç konusunda bazı sıkıntılarımız vardı ve yeterli gelmiyordu. Ancak bu sorunu da çözüme ulaştırdık ve yeni araçlar temin ettik. Araçlarımız artık Çine halkının hizmetindedir. Bizim Halk Ekmek Satış Noktasında en çok memnun olduğumuz ilçelerden biridir Çine, bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğiz."

 

Çine’ye gelen ekmek sayısının artırılmasını memnuniyetle karşılayan Çineliler, yetkililere teşekkür etti. (Yağmur Çağla Efe)







 
Son Eklenen Haberler