28 Mart 2024, Perşembe

Ailesini geri istiyor

5 Temmuz 2018, Perşembe 17:37

     


Çineli Alim Toker, 2 aydır eşi Ferya Toker ve oğlu Adem Toker'i göremediğini ve hayatlarından endişe duyduğunu belirterek, yetkililerden yardım istedi.

 

Çineli 54 yaşındaki Alim Toker'in iddiasına göre, 8 yaşındaki yüzde 25 zihinsel engelli oğlu Adem Toker hakkında acil koruma kararı verildi. Adem Toker, evin sağlık koşullarının iyi olmaması, anne ve babasından şiddet gördüğü iddiası ile bir aylığına Sosyal Hizmetler aracılığı ile Milas'taki anneannesinin evine gönderildi. 2 aydır oğlundan ve eşinden haber alamayan Alim Toker, yetkililerden yardım bekliyor.

 

EŞİ VE OĞLUNDAN HABER ALMAK İSTİYOR

Baba Alim Toker, oğlunun bir aylığına anneannesinde kalmasını onayladığını belirtirken, kayınvalidesi ve yakınlarının daha sonra oğlu ile kendisini görüştürmeyerek telefonlarına bile cevap vermediklerini iddia etti. Alim Toker, oğlunu özleyen eşi Ferya Toker'in (36) oğlunun ardından annesinin evine gittiğini belirtirken, o günden beri eşi ile de irtibata geçemediğini söylerken, eşi ve oğlunu çok özlediğini belirtti.

 

YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYOR

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü başta olmak üzere yetkili kurumlara ailesine kavuşmak için gerekli başvurularda bulunduğunu belirten Alim Toker, "Benim oğlumu sadece bir aylığına anneannesine verdiler. Bana dediler ki sadece bir ay kalacak ve sonra oğlunu geri alacaksın. 2 ay oldu oğlumu göremiyor sesini duyamıyorum. Bana hiç bir yetkili kurumdan 2 ay geçmesine rağmen bir durum bilgilendirmesi gelmedi. Oğlumu çok özledim. Eşim ile kavga ettik, oğlumu niye verdin diye bana hesap sordu. Eşimi de Çine'deki ablası aracılığı ile annesine yolladım. Eşim beni çok seviyor, bende onu seviyorum. Artık eşim ile de görüştürmüyorlar. Hangi kuruma gittiysem gideyim bana bir başka kurumun kapısını gösteriyorlar. Ben eşim ve oğlumu geri istiyorum. Hayatlarından endişe duyuyorum. Ailemi çok özledim. Ben aileme kavuşmak istiyorum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler