19 Nisan 2024, Cuma

Resmi bayramlaşmaya ilgi az oldu

5 Temmuz 2016, Salı 16:09

     


Çine'de resmi bayramlaşma töreni Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Çine Kaymakamı Özkan Demir izinli olduğu için bayramlaşma törenine katılamazken, Köşk Kaymakamı Serdar Kaya kendisine vekalet etti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i de Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut temsil etti.

Bayramlaşmaya AK Parti Çine ilçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Yavuz da katılmadı. Siyasi partileri, yönetim kurullarında yer alan bazı isimler temsil etti. Çine Garnizon Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Yüzbaşı Osman Olgun ve Çine Askerlik Şube Başkanı Cuma Ali Nacak'ın da bulunmadığı bayramlaşma törenine Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Ağaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Müftü Feyyaz İdin, İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridyan, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, Kızılay Şube Başkanı Mehmet Ali Türksoy ve az sayıda kurum temsilcisi ile vatandaşlar katıldı.

Çine'deki resmi bayramlaşmaya Çine Kaymakamı Özkan Demir'in yerine vekaleten katılan Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, bu vesile ile üniversite arkadaşı Avukat Veysel Tetik ile buluştu ve hasret giderdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler