20 Nisan 2024, Cumartesi

MHP'den halka iftar yemeği

5 Haziran 2018, Salı 21:34

     


MHP Çine İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı. Şeyhler Düğün Salonunda kurulan iftar sofrasında bir araya gelen vatandaşlar hep birlikte oruç açmanın keyfini yaşadı. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

İftar yemeğine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Aydın Milletvekili ve Adayı Deniz Depboylu, MHP Aydın Milletvekil Adayları Seyfettin Tosun ve Mustafa Peker, MHP Aydın İl Teşkilat Başkanı Burak Pehlivan, MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, MHP Aydın ve Çine Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

"ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN"

"Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli'nin selamını getirdim" diyerek sözlerine başlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Aydın Milletvekili ve Adayı Deniz Depboylu, "Allah orucunuzu kabul etsin .Dularınızı kabul etsin .Allah bir daha böyle zorluklar yaşatmasın. Kahraman ordumuzx şuanda Kandile doğru ilerlerken teröristlerle savaşırken güçlerini artırsın, korusun esirgesin. Bizde siyasette seçime doğru giderken içerisinde bulunduğumuz Cunhur İttifakı'nı anlatıyor ve sizlerle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah hepinizden razı olsuni, sizleri esirgesin, daha nice Ramazanları birlikte geçirmeyi nasip eylesin" diye konşutu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler