29 Mart 2024, Cuma

Karpuzlulular sahura ilahilerle uyanıyor

5 Haziran 2018, Salı 14:19

     


Karpuzlu Belediyesi, 23 mahalleye kablosuz anons sistemi kurarak, vatandaşların ilahiler ile sahura kalkmasına vesile oldu.

 

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın talimatı ile gerçekleştirilen çalışma ile ilçedeki tüm mahallelere kablosuz anons sistemi kuruldu. Ramazan Ayı dolayısı ile Karpuzlu ilçe Müftülüğü işbirliği ile başlatılan çalışmayla her gün farklı bir din görevlisi vatandaşları sahur vakti ilahiler ile sahura kaldırıyor.

 

Sistemle ilgili konuşan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan şunları söyledi: 4 senedir kablosuz anons sistemi ile bu uygulamayı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız bu uygulamadan çok memnun. Bu sistem ile 23 mahallemize sahurdan bir saat önce okunan ilahiler ile vatandaşlarımızın sahura kalkmasına yardımcı oluyoruz. Ramazan davulu yerine bu uygulama halkımız tarafından büyük takdirle karşılandı. Buradan ilçe müftülüğüne ve imamlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Karpuzlu Belediyesi olarak, Ramazan boyunca önceden olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerle hep vatandaşlarımızın yanında olacağız, olmaya da devam edeceğiz. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler