26 Nisan 2024, Cuma

Çine meclisinde tarihi veda

5 Mart 2019, Salı 18:11

     


Tarihinde ilk kez bu dönem üye sayısı 25'e çıkan Çine Belediye Meclisi, bir dönemin ardından son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

5 yıl önce göreve gelen Çine Belediye Meclisi son meclis toplantısını yaptı. Çine tarihinde ilk kez bu dönem üye sayısı 15'ten 25'e çıkan belediye meclisinin üye sayısı, ilçe nüfusunun 50 binin altında kalması nedeniyle yine 15'in altına düşecek. 25 kişilik belediye meclisi son kez toplandı. Çine Düğün Salonu Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen son meclis toplantısında iki gündem maddesi karara bağlandı. Yeni Mahalle 288 ada 46 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğiyle ilgili İmar Komisyonu Raporu ve Çine İlçesi Hamidabat Mahallesi 141 ada 92 parsel sayılı taşınmazın imar planında yol olarak ayrılan kısmının kamulaştırılması oy birliğiyle kabul edildi.

DİNÇER TEŞEKKÜR ETTİ

Her bir meclis üyesi, 5 yıl süreyle ilçeye hizmet etmenin onur ve gururunu yaşadıklarını ifade ederken birbirlerinden helallik istedi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "5 yılı bitirdik. Biz biraz önce konuştuk, 5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Sanki bitmezmiş gibi geliyordu ama çok çabuk bitti. Çoğunlukla, oy birliğiyle kararlar aldık. Tartıştığımız konular oldu. Ama iyisiyle kötüsüyle 5 yılı bitirdik. Ben hepinize, tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimiz Çine için, memleketimiz için bir şeyler yapmaya çalıştık. Verdiğimiz kararlar, düşüncelerimiz, kararlarımız memleketimiz içindi. Hepinize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler