19 Nisan 2024, Cuma

Mutaflar'a bayram ikramiyesi

4 Temmuz 2016, Pazartesi 10:58

     


Çine Belediye Başkanı ve Çine Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Enver Salih Dinçer, kooperatif olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne sattıkları çiçeklerin bir kısım ödemesinin geldiğini söyledi.

Başkan Dinçer, gelen ödemeyi projenin gerçekleştiği Mutaflar Mahallesi’nde kooperatif ortaklarıyla yaptığı toplantıda ortaklara dağıttı.

İki aylık bir süreçte kademe kademe ürettikleri çiçekleri Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ettiklerini söyleyen Başkan Dinçer, “Toplam 1 milyon 510 bin adet park ve bahçe çiçeğinin, 60 bin adet de torba çiçeğinin dikimini gerçekleştirdik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan Ramazan Bayramı'ndan önce ödeme ricasında bulunduk. Başkanımız bizi kırmadı ve bir miktar ödeme yaptı. Biz de Büyükşehir'den gelen ödemeyi kooperatifi ortaklarımıza dağıtmaya geldik” dedi.

ALIŞVERİŞE YANSIYACAK

Amaçlarının bayram öncesinde ortaklarının emeklerinin karşılığını almalarını sağlamak olduğunu söyleyen Dinçer, “Kooperatif ortaklarımız, Büyükşehir'e çiçek satarak para kazandılar. İlçe esnafımızdan bayram öncesi alışveriş yapacaklar ve onlar da kazanacak. Özellikle bayan üreticilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu projede bizi yalnız bırakmadılar. Aynı zamanda bilgi ve becerileriyle bu projeyi başarılı bir şekilde tamamladılar ve bana güven verdiler. Bundan sonra ben de onlar için, bu konuda pazar bulmaları için elimden geleni yapacağım. Biz onların önünü açacağız, onlar üretecekler, hep birlikte Çine’ye bir kazanç kapısı daha açacağız. Her zaman söylüyorum, bizim Bayındır’dan veya Bademli’den hiçbir farkımız yok, istedikten sonra başaramayacağımız bir şey yok” diye konuştu.

Kooperatif ortakaları, her iki başkana da teşekkür etti. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler