25 Nisan 2024, Perşembe

Çulhalarlı çocuklar oyun parklarına kavuştu

4 Haziran 2016, Cumartesi 16:10

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine İbrahimkavağı Mahallesi Çulhalar mevkiine oyun parkı yaptırarak, çocukları sevindirdi.

 

İbrahimkavağı Mahallesi Muhtar Azası Muhammet Şahin, oyun parkı bulunmayan Çulhalar mevkiindeki bu eksikliği dilekçe aracılığı ile Aydın Büyükşehir Belediyesine bildirdi. Şahin’in dilekçesini değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi çocuklar için oyun parkı kurdu. Çocuklar, kaydırak, salıncak ve tahterevalli bulunan oyun parkında gönüllerince eğlenmeye başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ileten Şahin, ayrıca parkın kurulmasında emeklerinin bulunduğunu söylediği Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’a da teşekkür etti.

 

DİĞER SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN RİCADA BULUNDU

İbrahimkavağı Mahallesi Muhtar Azası Muhammet Şahin, “Çocuklarımız yıllarca oyun parkının eksikliği içinde yaşadı. Çine’deki diğer yerlerdeki oyun parklarına imrenerek baktılar. Mahalle halkım adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca mahallemizin daha, düğün salonu, kanalizasyon, yol, okul binası gibi birçok sorunu bulunduğunu ve bu sorunlarında çözüme kavuşturulması için çalışmaların başlatılmasını rica ediyorum” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler