24 Nisan 2024, Çarşamba

Yardım için toplandılar

4 Şubat 2019, Pazartesi 16:37

     


Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yönetimi, ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmak için mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nün "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, öğretmen ve öğrencilerin yapacak olduğu çalışmalarda çevreyi tanıyabilmesi, ihtiyaç sahibi aileler ve çalışma yapılacak alanları tespit edebilmesi amacıyla ilçe merkezi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Proje, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'ne bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin sahip oldukları milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri; yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeleri amacıyla hayata geçirilmişti.

 

MUHTARLAR DA KATILDI

Toplantıya Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, Sarıoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Tozar, Soğancılar Mahalle Muhtarı Ahmet İşçi, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Yaşar Van, Şevketiyle Mahalle Muhtarı Sebahittin Çekin ve Hamitabat Mahalle Muhtar Vekili Salim Güney katıldı.

 

ESNAFLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Toplantıda Okul Müdürü Ömer Kaçar, okulun atölyesindeki kumanda panolarının yenilenmesine katkı sağlayan elektrikçi ve demirci esnaflarından Hüdaverdi Önel, Salih Dere, Ersun Çeker ve Necmettin Malkoç’a plaket verdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler