16 Nisan 2024, Salı

AK Kadınlar engel tanımadı

3 Aralık 2018, Pazartesi 16:32

     


AK Parti Çine Kadın Kolları 3 Aralık Dünya Engeliler Günü'nde Özel Alinda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Kadınlar engelli çocuklarla keyifli bir gün geçirdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

3 Aralık Dünya Engeliler Günü'nde Özel Alinda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri engellileri sevindirdi. Engelliler için üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çocukların da bulunduğu pasta hazırlandı. Pastayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız engelli öğrencileri ile birlikte kesti. Ardından müzik eşliğinde kadınlar ve engelliler hep birlikte doyasıya eğlendi.

 

BAŞKAN YILDIZ: DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, "3 Aralık Dünya Engeliler Günü sebebiyle Özel Alinda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkeziyle el ele adımlarımızın biçiminin ne önemi var mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir, diyerek çocuklarımızın yanında olup verdiğimiz önemi ve desteği göstererek onları birde onların gözüyle görelim ki anlayalım istedik. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

"İYİ Kİ VARLAR"

Özel Alinda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Sahibi İlkay İnel, çocuklar adına AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız'a üzerinde ismi ile birlikte AK Parti amblemi yer alan özel bir bardak hediye ederken, "Başkanımız Ferya hanım ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Her daim bizlerin yanındalar, onlarla acılarımızı sevinçlerimizi paylaşabiliyoruz. Desteklerini her zaman hissettik. İyi ki varlar" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler