28 Mart 2024, Perşembe

Önlem alındı

3 Ekim 2015, Cumartesi 10:31

     


. Çine Cumhuriyet Mahallesi'nde sonu dereye çıkan ve tehlike arz eden 54. Sokağın dere ile birleştiği noktalara duvar örülüp, işaret levhaları yerleştirildi. Sokak sakinleri alınan tedbirlerden memnun olduklarını, artık sokakta yapılan kazalarda tek sorumlunun şoförler olacağını söyledi.

Cumhuriyet Caddesi’ne çıkan 54. Sokakta, virajın çok dar olması ve uzaktan bakıldığında sanki yolun devamı varmış gibi bir görüntü vermesi sürücüleri zora sokuyordu. Sokak sakinleri geçmişte birçok sürücünün dereye çıkan yolu fark etmeyerek araç ile birlikte dereye düştüğünü anlatmıştı. Birçok şoför uçurumu son anda fark ediyor ve geri dönmek zorunda kalıyordu. Bu nedenle sokak sakinleri tehlikeyi haberdar edecek tabelaların konulmasını istemişti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuvayi Milliye Caddesi ile birleştirilecek ve dere üstüne köprü inşa edilerek bu sorunun ortadan kaldırılacağı 54. sokağın dere ile birleştiği noktalara Çine Belediye ekipleri tarafından olası bir tehlikeye karşı tedbir alınarak yaklaşık yarım metre uzunluğunda duvar örüldü ve yolu gösteren yön işaretleri yerleştirildi. (ELVAN UYAR)







 
Son Eklenen Haberler