19 Nisan 2024, Cuma

Yağmur yağdı böyle oldu

3 Temmuz 2019, Çarşamba 12:28

     


MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, ilçedeki artan sivrisinek sorununa dikkat çekerken, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bu konuda ilaçlama yapmalarına rağmen başarılı olamadıklarını sivrisinek artışına sık yağan yağmurların neden olduğunu ifade etti. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediye Meclis toplantısına katılan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, gündem dışı konuşmalarda ilçedeki sivrisinek konusuna değindi. Başkan Oluç, bazı mahallelerde sivrisinek sorununun tahammül edilemez hale geldiğini ifade ederek, gerekli çalışma hakkında bilgi edinmek ve bu sorunun çözümü için gerekli çalışmanın başlatılmasını istedi. 


"İLAÇLAMA YAPTIĞIMIZ HALDE BAŞARILI OLAMADIK"
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, haşereler ile mücadele konusunda çalışmış oldukları firma yetkililerinin gerekli çalışmayı yürüttüklerini ifade ederken, "Her mahallemizde gerekli çalışmalar yürütülüyor. Evet bu yaz sivrisinek artışı var ancak sizin de bildiği gibi bir hafta önce neredeyse her gün öğleden sonra yağmur yağdı. Sineklerin üreme yerleri küçük su birikintileri. Bu nedenden dolayı sivrisinek artışı oldu. İlaçlama yaptığımız halde başarılı olamadık. Biz haşereler ile gerekli mücadelemizi yapıyoruz günde en az iki mahallede çalışmalar sürüyor. Havaların ısınması ile birlikte bundan sonra ilacımız daha etkili olur" dedi. (OSMAN YURTTAŞ) 







 
Son Eklenen Haberler