28 Mart 2024, Perşembe

Karpuzlu'da yılın ilk toplantısı yapıldı

3 Ocak 2019, Perşembe 11:09

     


Karpuzlu Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Tuğrul Ozan, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya ve ilçeyi yeni hizmetler ile buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve meclis üyelerinin katılımı ile 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleştirildi. Başkan ozan, meclis üyelerini selamlayarak, yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzurlu yıllar dilerken yeni yılı kutladı ve ilk toplantının Karpuzlu'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Toplantıda, Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 26.12.2018 tarih ve E. 283 sayılı sözleşmeli personel konulu yazısı görüşülerek, sözleşmeli çalışan personelin sözleşmelerinin yenilenmesi oy birliği ile kabul edildi. 2019 yılı Denetim Komisyonu üyeliğine meclis üyeleri Müsamettin Ayaz, Muharrem Yalçın ve Metin Yalçın seçildi. Yardıma muhtaç vatandaşlara belediyece sosyal yardımların yapılması için karar alındı. Belediyeye ait Kartuğ Sağlık ve Sosyal Hizmetler Temizlik San.Tic.Ltd.Şti. yetkili müdür olarak Belediye Mali Hizmetler Müdür Vekili Zekayi Erdoğan’a yetki verildi.

 

"YENİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ"

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, 2018 yılında görev yapan komisyon üyeleri ve belediye personeline teşekkür ederken, "2019 yılında yine birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı devam ettirecek ve ilçemizi yeni projelerle yeni hizmetlerle buluşturacağız" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler