25 Nisan 2024, Perşembe

Mutluca'da büyük mutluluk

2 Kasım 2018, Cuma 10:28

     


Karpuzlu'nun Mutluca Mahallesinde Büyükşehir tarafından gerçekleştirilen yol ve dere ıslah çalışmaları mahalleliyi sevindirdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karpuzlu'nun Mutluca Mahallesinde yol yapım ve dere ıslah çalışmalarına başladı. Talep üzerine sorunları gidermek için harekete geçen Büyükşehir Belediye ekipleri bozuk yollarda onarım çalışması gerçekleştirirken ayrıca mahallenin içerisinden geçen ve şiddetli yağmurlarda taşarak halkı sıkıntıya sokan derenin ıslahı için de çalışma başlattı. Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Mutluca Mahalle Muhtarı Enver Gündoğan ve mahalle halkı ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

MUHTAR GÜNDOĞAN HİZMETTEN MEMNUN

Karpuzlu Mutluca Mahalle Muhtarı Enver Gündoğan Büyükşehir tarafından gerçekleştirilen çalışmaların kendilerini sevindirdiğini ifade ederken, "Bozuk yollarımız onarılıyor, asfaltlar yenileniyor. Ayrıca bize bugüne kadar büyük zorluklar yaşatan deremizde ıslah çalışması başlatıldı. Dereye 25 metre uzunluğunda menfez yapılacak ve inşallah bu sıkıntımızda çözüme kavuşacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve çalışmayı yürüten ekiplere tüm halkım adına teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler