24 Nisan 2024, Çarşamba

Karpuzlu'daki sorunlar birer birer çözüldü

2 Kasım 2018, Cuma 10:23

     


Aydın’ın Topuklu Efe’si Başkan Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın tüm ilçelerine hizmet götürmeye devam ediyor. Bu hizmet atağının devam ettiği ilçelerden biri de Karpuzlu İlçesi. Karpuzlu’nun Yağşılar Mahallesi’nin 50 yıldan bu yana gelen tüm sorunları Başkan Çerçioğlu’nun talimatı ile birer birer çözüldü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yağşılar Mahallesi sakinleri Topuklu Efe’ye teşekkür ederek, “Başkanımıza gayretli çalışmasından dolayı çok teşekkür ederiz. Kendisinden çok memnunuz ne istediysek hepsi yapıldı. Allah ondan ve ekibinden razı olsun” dediler.

Yıllardır çözülmeyeni çözen, yapılmayanı yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ilçelerde devam eden çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Çerçioğlu’nun talimatı ile başlayan ve kendisinin de yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı Karpuzlu Yağşılar’daki yatırımlar büyük bir titizlikle devam ediyor.

Yağşılar’a bugüne kadar 17 bin metre sulama borusu, bin 100 metre ilave içme suyu hattı, köy içine 3 çeşme, bin 300 metre isale hattı yapılırken, şu anda da 12 bin metrekare parke taşı döşemesi yapılıyor. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından yeni su deposu ve arıtma tesisi de Yağşılar halkının hizmetine sunulacak.

“31 YILDIR ÇÖZÜLMEYEN YOL SORUNUMUZ ÇÖZÜLDÜ

Yağşılar Muhtarı Enver Güldar, 1987 yılında açılan mahallenin yolumuz o yıldan beri çözüme kavuşmadığını Özlem Başkanın ise kısa sürede dertlerine derman olduğunu ifade etti. Güldar,”31 yıldan beri yol sorunumuz çözüme kavuşmamıştı ama Özlem Başkanımız sağ olsun ben istedim oda hemen talimat verdi. Çevre yolumuz şu an yapılıyor. Anlatacak gibi değiliz çok mutluyuz. Köyümüze 3 tane çeşme yapıldı. Bir arıza olduğunda ASKİ şefimize 7 gün 24 saat bir telefonla ulaşabiliyorum ve arızalar anında çözülüyor. Özlem Başkanımızdan Allah razı olsun söylediğimiz her sorunu anında çözdü. 13 bin metre sulama hattını yaptı. Özlem Başkana sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarım. Dediğim gibi 50 yıldan bu yana gelen bütün sorunlarımızı çözdü. Bir sıkıntımız kalmadı. Allah ondan razı olsun.”dedi.

“TOPUKLU EFE ARABALARIMIZI SANAYİDEN KURTARDI”

Yapılan hizmetlerden en fazla mutlu olan hiç şüphesiz Yağşılar Mahallesi halkı oldu. Vatandaşlar, 31 yıldır yapılmayan yol nedeniyle arabalarının sanayiden çıkamaz olduğunu belirterek, “Arabalarımız mahvolmuştu, sanayiden çıkamıyorduk ama şimdi yolumuz sayesinde bundan kurtulduk. Allah razı olsun. Önemli olan hizmet. Muhtarımız istedi, Özlem Başkan hizmet verdi. Şu bizim köye yapılan parke taşı Karpuzlu’nun köyleri içinde gururumuz oldu. Özlem başkana gayreti ve çalışmasından dolayı çok teşekkür ederiz. Ondan çok memnunuz ne istediysek hepsi yapıldı.” dediler. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler