20 Nisan 2024, Cumartesi

Ecel kızının düğününde yakaladı

2 Ağustos 2021, Pazartesi 12:25

     


Söke'yi kahreden olay, hafta sonu Burunköy Çerkez Mahallesinde yaşandı. Üç çocuk babası Muharrem Kaçar (52) büyük kızı Nazmiye Kaçar’ın düğünün kına gününde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gündüz evlerinin önünde yapılan davullu zurnalı keşkek dövme töreninde yakın dostları ve misafirleri ile keşkek dövüp ev sahipliği yapan Muharrem Kaçar, akşam Söke'de yapılacak kına gecesi öncesi meradaki büyükbaş hayvanlarını evine getirmek istedi. Beraberinde bir yakını ile hayvanlarını meradan eve getiren Muharrem Kaçar, evine 25-30 metre kala birden rahatsızlandı. Yakınlarının çağırdığı ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaçar, yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisine alındı. Kaçar, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

DÜĞÜN İPTAL EDİLDİ

Yaşanan acı olayla kına gecesi ve düğün iptal edilirken, çevresinde çok sevilen üç çocuk babası Muharrem Kaçar’ın kızının mürüvvetini gördüğü en mutlu gününde ölmesi, tüm sevenlerini yasa boğdu. Kaçar’ın cenazesi Sofular Mezarlığı'na defnedildi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler