23 Nisan 2024, Salı

Kendirlioğlu İl Koordinasyon başkanı oldu

2 Ağustos 2018, Perşembe 16:30

     


Karpuzlu Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında Efeler Ziraat Oda Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon başkanı seçildi.

 

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Karpuzlu Ziraat Odası'nda gerçekleştirildi. İlçe ziraat odaları başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıya eski Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı da katıldı. Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Rıza Posacı'nın AK Parti Aydın Milletvekili olması ile birlikte Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon başkanlığı görevi el değiştirdi. Ziraat Oda Başkanları oy birliği ile Efeler Ziraat Oda Başkanı Mehmet Kendirlioğlu'nu yeni Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon başkanı seçti.

 

"125 BİN ÇİFTÇİNİN ADINA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mehmet Kendirlioğlu yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi: Arkadaşlarımız bu görevi bana layık gördüler. Hepsine teşekkür ediyorum. 6 aylık bir sürecin ardından tüm ilçelerde yeniden seçime gideceğiz. Bu toplantılarımız devam edecek. Çiftçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu toplantılarımızı bizler Aydın'daki 125 bin çiftçi adına gerçekleştiriyoruz. Çiftçi arkadaşlarımızdan gelen istekleri burada dosyalıyor ve gerekli yerlere iletiyoruz. Bayramdan sonra Tarım Bakanlığı'ndan randevu alıp Ankara'ya gitmek istiyoruz. Aydın tarımındaki sorunları Ankara'daki yetkililere bildireceğiz. Kendi içimizden birisini başkanımız Rıza Posacı'yı vekil yaptık. O zaten tarımın içinde olan bir kişi. Hep birlikte çiftçimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler