20 Nisan 2024, Cumartesi

"2053'e kadar gidersin"

2 Temmuz 2019, Salı 11:17

     


Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) yöneticileri, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i ziyaret etti. AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan, güleryüzünün takdire şayan olduğunu ifade ettiği Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e, "2053'e kadar gidersin" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) yönetimi, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i ziyaret etti. Tebrik ziyaretine, AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan, Başkan Vekili ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Kamil Tavil, Başkan Vekili ve Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefci, Aydın Yağlı Boyacılar Sıvacılar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Allattin Durmaz, Genel Sekreter Mustafa Çağlayan, AYESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter katıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ziyaretçilerini Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ile birlikte makamında ağırladı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e Ahi Evran heykeli hediye edildi.

 

"İDARECİLER POZİTİF OLMALI"

AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e çok güler yüzlü bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, "Senin güler yüzlülüğüne hayranım. Gerçekten güleryüzlü olmak gerek. Ve sen güler yüzlülüğün ile takdiri hak ediyorsun. İdareciler pozitif olmalı. 2053'e kadar gidersin" diye konuştu. Başkan Dinçer ise Çetindoğan'ın bu sözlerinin ardından, "Yarına ne olacağımızı Allah bilir. Hem gençlerin önünü açmayacak mıyız?" dedi.

 

AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i seçimlerde göstermiş olduğu başarıdan dolayı teşekkürlerini iletirken, "Her başkanla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Belediye ve bizler insanımıza birlikte ne kadar güzel hizmet yapar isek bize yüklenen görevlerimizi o kadar iyi bir şekilde yerine getirmiş oluruz. İnşallah bundan sonra da sizlerle birlikte çalışarak güzel işlere imza atarız. Ülkenin bir an önce siyasi atmosferden arınması ve üretim ile ekonomiye yönelmesi gerekiyor" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler