19 Nisan 2024, Cuma

“Görevlerini bunu yapacak birilerine devretsinler”

2 Nisan 2022, Cumartesi 11:53

     


Çine Çaltı Mahallesi’nde sokaklarının bozukluğunu nedeniyle düştüğünü belirten Hüsamettin Ceyhan (43), “Bu sokaklarımızı yapmayacaklarsa bunu yapacak birilerine devretsinler görevlerini. Yeter artık, bu sokakta kaç kişi daha düşecek” dedi.

Çaltı Mahallesi’nde yıllardır sokaklarının yapılmamasından dolayı sürekli vatandaşların düştüğünü, son olarak kendisinin de başına aynı olayın geldiğini belirten Hüsamettin Ceyhan, hizmet talep eden vatandaş ile adeta alay edildiğini ifade etti.

“YETER ARTIK, BU SOKAKTA KAÇ KİŞİ DAHA DÜŞECEK”

Özellikle akşam saatlerinde başta yaşlılar olmak üzere sokakta yürümenin tehlike arz ettiğini söyleyen Ceyhan, “Bu mahallede doğup büyüyen birisiyim. 20 yıldır Çine Belediyesi’nden bu sokaklarımızın yapılması için talepte bulunuyoruz. Son 7-8 yıldır da Çine Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi kedinin fare ile oynadığı gibi bizimle oynuyor. Böyle belediyecilik olmaz, anayollara tabela ve fotoğraf asmakla hiç olmaz. Yarım kilo kuru fasulye, makarna veya 2 torba kömür dağıtarak belediyecilik olmaz. Bu sokaklarımızı yapmayacaklarsa bunu yapacak birilerine devretsinler görevlerini. Yeter artık, bu sokakta kaç kişi daha düşecek” diye konuştu.

“BAŞKA BİR KİŞİNİN DAHA CANI YANMASIN”

Çaltı Mahallesi’nin ilçenin en büyük mahallelerinden olduğunu belirten Hüsamettin Ceyhan, “Mahallemiz, Çine’nin en büyük mahallelerinden bir tanesi ve bin 500 nüfusa sahip. Biz mahallemize ve sokağımıza yıllardır hizmet edilmesini istiyoruz. Gördüğünüz bu sokakta daha önce Beycan İrtem, Hüseyin Dere, İsmail Demir bu sokakta düşen sokak sakinlerimiz ve dün akşamda ben düştüm. Bugün kolum, bacağım ve sırtımdaki ağrılar nedeniyle hastaneye gittim. Çok şükür ki kötü bir durumum çıkmadı. Başka bir kişinin daha canı yanmadan bu sokaklarımızın yapılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler