19 Nisan 2024, Cuma

“Çine’nin 35 özel öğrencisine eğitim veriyoruz”

2 Nisan 2022, Cumartesi 14:04

     


Çine’de hizmet vermeye başlayan Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu Müdürü Ali Savaş, “Çine’nin hayırsever ailesi Helvacıoğlu Grup tarafından yaptırılan okulumuzda bu yıl eğitime başlandı. Çine’nin 35 özel öğrencisine eğitim veriyoruz” dedi.

 

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çine’de 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim sezonunda ilk öğrencilerini kabul eden Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu’nda da 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, erken ve küçük etkinliklerle kutlandı.

 

Çine Devlet Hastanesi’nin hemen yan kısmında ilçenin hayırsever aileleri arasında yer alan Helvacıoğlu Ailesi’nin kazandırdığı Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu’nun ilçede önemli bir eksikliği giderdiğini belirten Okul Müdürü Ali Savaş, “Bugün otizmli öğrencilerimiz ile birlikte küçük etkinlikler gerçekleştirdik. Okulumuzda çoğunluğu otizmli olmak üzere Down sendromlu öğrencilerimizde mevcut. Toplam 35 özel öğrenciye eğitim verdiğimiz okulumuzun açılış töreni için de hazırlıklarımız devam ediyor. 23 Nisan Haftası olarak planladığımız açılış tarihinin Ramazan ayı dolayısıyla 19 Mayıs haftası yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler