20 Nisan 2024, Cumartesi

Marjinal Virajcılar Köfteci Bülent’te buluştu

1 Ağustos 2021, Pazar 17:58

     


Aydın’da motosiklet tutkunlarının oluşturduğu Marjinal Virajcılar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen yaklaşık 250 motosikletçiyi, Çine’de hizmet veren Köfteci Bülent Salcı’nın Yeri’nde buluşturdu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Marjinal Virajcılar Grubu’nun daveti ile Aydın-Muğla Karayolu’nda hizmet veren Köfteci Bülent Salcı’nın Yeri’nde buluşan motosiklet tutkunları, hep birlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Gruba yeni katılanların birbirleriyle tanıştığı, sohbet eşliğinde Çine Köftesi yiyen motosikletçiler, yaklaşık 3 saat bir arada olmanın tadını çıkarttı.

“ÇİNE KÖFTEMİZİ TANITMIŞ OLDUK”

Motosiklet tutkunlarını ağırlayan işletme sahibi Bülent Salcı, “Bugün çok güzel bir etkinlik oldu. Motorcu arkadaşları bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu etkinliği her yıl ev sahipliği yapıyoruz. Bu yıl 150 kişi civarı diye bilgi verilmişti ama 280 kişi katıldı. Bu vesileyle biz de Çine Köftemizi tanıtmış olduk. Onları en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık” dedi.

“MARJİNAL VİRAJCILARIN AMACI DA BUDUR”

Marjinal Virajcılar grubu yöneticilerin Yurdakul Cengizoğlu, 2000’li yıllardan buyana motor kullandıklarını ve 2015 yılında kurdukları grup ile ülke genelinde motor severleri her yıl düzenli olarak buluşturduklarını belirterek, “Sefer Yığın arkadaşım ile birlikte bu grubu oluşturduk ve o günden beri her yıl etkinlikler düzenliyoruz. Amacımız tanışıp kaynaşmak ve bir araya gelebilmek. Marjinal Virajcıların amacı da budur. Böylelikle karşılık bilgi alışverişinde bulunuyoruz, arkadaşları yeni arkadaşlarla tanışmalarına vesile oluyoruz. Aynı zamanda sürüş eğitimleri de düzenliyoruz. Bugün burada İzmir, Isparta, Antalya başta olmak üzere Aydın’ın ilçelerinden gelen arkadaşlarımız ile buluştuk. Biz sosyal medya hesaplarımızdan davetimizi yaptık, işi olmayan katılmak isteyen herkes burada şuan. Ancak bu etkinliğimize Manavgat ve Marmaris’ten gelecek olan arkadaşlarımız, yaşanan yangınlar nedeniyle katılamadı” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE FELAKETLER YAŞANMAZ”

Marjınal Virajcılar Grubu yöneticilerinden Sefer Yığın da, “Bizi seven motosiklet tutkunlarının bir arada olması için böyle bir etkinlik düzenledik. Sağolsunlar bizi kırmadı arkadaşlarımız bugün bu etkinliğimize katıldı. Onlar adına ve bölgelerine ulaştırmak için katılan arkadaşlar arasında bağış topluyoruz. Bu bağışları kendilerine ileteceğiz. İnşallah bir nebze destek oluruz, inşallah bir daha böyle felaketler yaşanmaz” diye konuştu.

Etkinlik, Marjinal Virajcılar tarafından temin edilen motosiklet ekipmanlarının çekiliş ile talihlilere teslimi ile son buldu (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler