18 Nisan 2024, Perşembe

MHP'den Ülkü Ocağı'na hayırlı olsun ziyareti

1 Ağustos 2019, Perşembe 12:57

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı'nı ziyaret etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Teşkilatı, 6 Aralık 2018 tarihinde Aydın Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı ile birlikte kapatılan ve bir süre kapalı kalmasının ardından Murat Çalışkan başkanlığında yeniden faaliyetlerine başlayan Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulunurken başarılar diledi.

"METEHAN'DAN SULTAN ALPARSLAN'DAN..."

Kendilerini ziyaret eden MHP Çine İlçe Teşkilat Yönetimine teşekkür eden Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakıf Başkanı Murat Çalışkan, "Ülkü Ocakları Başkanlığı bir ülkücünün ulaşabileceği en son ve en şerefli makamdır. Biz, ışığını tarihin derinliklerinden; Metehan’dan, Sultan Alparslan'dan, Osman Gazi’den, Fatih Sultan Mehmet Han’dan, Mustafa Kemal Atatürk’ten alan gençleriz. Adını tarihe altın harflerle yazdırmış asil Türk milletinin evlatlarıyız. Beni bu göreve layık gören Aydın Ülkü Ocakları Başkanımız Tayfun Şan beye teşekkürlerimi iletiyorum. Elimizden geldiğince Ülkücü Hareketin ilerlemesi için mücadelemizi vereceğiz. Çıtayı daha da yukarılara taşıyacağımı bildirmek isterim. Gecemizi gündüzümüze katıp Ülkücü hareketin bekası için çalışacağız. Bu duygularla hepinize saygılar sunar teşekkür ederim" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler