19 Nisan 2024, Cuma

Karpuzluya 110 bin metrekare parke taşı döşendi

1 Ağustos 2018, Çarşamba 10:01

     


Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İlçeye kazandırdıkları parke taşı üretim tesisinden sonra 110 bin metrekare parke taşı döşediklerini bununda yaklaşık 4 milyon lira olduğunu söyledi.

 

Başkan Tuğrul Ozan, parke taşı döşemelerin devam ettiği Ömerler Mahallesine giderek çalışmaları yerinde inceledi.

 

Parke taşı döşemelerin Karpuzlu ilçe merkezi ve mahallelerinde yoğun olarak devam ettiğini söyleyen Başkan Ozan, “Yol medeniyettir. İlçemize parke taşı üretim tesisini kazandırdık. Tesisimizde üretmiş olduğumuz taşlarla mahallelerimizde ikinci tur taş döşeme çalışmalarının sonuna geldik. Bugüne kadar öncelikle mahallelerimizde ortak kullanım yollarına öncelik verdik. Bundan sonra da ara sokaklara taş döşemeye devam edeceğiz” dedi.

 

“110 BİN METREKARE TAŞ DÖŞEDİK”

Vatandaşların en büyük talebinin mahallelere taş döşenmesi olduğunu belirten Ozan; “Bugüne kadar İlçe merkezinde ve mahallelerinde yaklaşık olarak 110 bin metrekare taş döşedik. Toplamda maliyeti 4 Milyon TL’dir. İnşallah bundan sonra da üçüncü tur taş döşemede mahallelerimizde önemli oranda yol sorunu çözülecek. Yapılan çalışmalarımız mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler