28 Mart 2024, Perşembe

Çine Belediyesi simit üretimine başladı

1 Temmuz 2022, Cuma 13:07

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, belediye olarak simit üretimine başladıklarını belirterek, “Pazartesi gününden itibaren belediyemize ait kafelerde ve kahvelerde simitlerimizi 2,5 TL ye satışa sunacağız hem üreten bayanlarımız kazanacak hem de uygun fiyata halkımızın sofrasında yerini alacak” dedi.

Çine Belediyesi öncülüğünde kurulan ve ‘Üreten Kadınlar’ projesi kapsamında yerel ve el emeği ürünlerin satışının yapılmaya başlanan “Marsias Kadınları Üretim Merkezi”, simit üretimine de başladı.

"HEM ÜRETEN KADINLAR HEM DE İLÇE HALKI KAZANACAK"

Çine’de kadın istihdamı oluşturmak için kurulan Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde üretimine başlanan simit hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine Belediyesi olarak Marsias Kadınları Üretim Merkezimizde simit üretimine başladık. Çine çıkışındaki Çine Belediyesi Sosyal tesislerindeki Marsias Kadınları üretim merkezinde üretimine başladığımız birçok gıda ürününün yanında artık kendi simitimiz var ve ileriki günlerde ürün yelpazemiz genişleyerek çoğalacak. Daha önceden Çine Belediyesi pasta ve yemek eğitimi verdiğimiz bölümde Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda erişte, mantı, yuvarlama, reçel çeşitleri ve tatlı üretimi yapmaktaydık. Bundan Böyle üretim adresimizde belediyemize ait arazilerde ürettiğimiz susamlarımızla kendi simitlerimizinde üretimine başladık. Pazartesi gününden itibaren belediyemize ait kafelerde ve kahvelerde simitlerimizi 2,5 liraya satışa sunacağız hem üreten bayanlarımız kazanacak hem de uygun fiyata halkımızın sofrasında yerini alacak” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler